S L O W X M A S

A slow design  elsődleges célja nem a produktum elkészítése, hanem maga a tervezés, az alkotás és a közös együttlét élménye.

Az adventi időszakban ezt a gondolatot előtérbe helyezve, minden évben jelentkezünk  #haveaslowxmas jelmondatunkkal, amivel lelassulásra hívjuk az érdeklődőket. Az idei ünnepi időszakot megelőzően ezt az elképzelést személyes találkozókkal, workshopokkal és egy két hétig tartó, adventi slow xmas pop up üzlettel szeretnénk mélyíteni. Az elsődleges cél, hogy a karácsonyi zajban picit elcsendesedjünk, illetve felhívjuk a figyelmet a hazai készítőkre és egy kreatív formában történő ajándékozásra.

Programunkkal cégeket, vállalkozásokat is szeretnénk megszólítani, lassulásra ösztönözni. Adventi workshopjainkkal is szívesen csatlakozunk, ahol ünnepi pecsétekkel készülhetünk elő.

Céges ajándékcsomag szolgáltatásunkban az adott cég logójával és a VISU karácsonyi pecsétkészletével, egyedi printtel ellátott alternatívát is nyújtunk azok számára, akiknek fontos, hogy egy kicsit személyesebb formában fejezzék ki köszönetüket partnereik felé és nem utolsó sorban ezzel hazai kisvállalkozásokat is támogatnak.

Hamarosan érkezünk minden részlettel, addig is a lap alján ITT érdemes feliratkozni hírlevelünkre, ahol jelentkezünk az aktuális információkkal.