ESKÜVŐ

Grafikai tervezéssel esküvőkhöz is kapcsolódunk:

PECSÉT + MEGHÍVÓ / ÜLTETŐ KÁRTYA

Az előkészületek során saját készítésű meghívót és ültetőkártya csomagokat rendelhetsz tőlünk. Ehhez elkészítünk számodra egy pecsétet az egyeztetett elképzelések alapján és mellékletként elküldjük az üres meghívókat és ültető kártyákat, illetve minden szükséges eszközt a printeléshez,hogy nektek már csak a közös alkotás öröme maradjon.

Környezetbarát csomagjainkban magpapír alapanyaggal is dolgozunk, ilyenkor a pecsételt, névre szóló ültetőkártya cserépbe is ültethető, ami idővel virágba borul – így köszönőajándékként is szolgál és később is emlékezteti az ültetőjét a szép, közös napra.

LÁNYBÚCSÚ

Lánybúcsú tematikájú workshopjaink országszerte rendelhetők. Az esemény során az elkészült saját pecsétekkel az esküvőre is előkészülünk – az ifjú pár névtáblája is elkészülhet a közös alkalmon.Budapesten több helyszínnel is együttműködésben állunk. Sok szeretettel ajánljuk pl. a Patent Budapest helyszínét, ahol a workshop után a teraszról élvezhetitek egész Budapest látványát, választható opcióban piknikezhettek is.

Egyedi ajánlatért várjuk a leveled az office.visu@gmail.com email címen.