W O R K S H O P

Sok jó élmény társul az eddigi VISU slowdesign workshopokhoz, nagyon jó találkozások ezek. Jó találkozások a résztvevőkkel és a résztvevők számára is jó találkozás kreatív énjükkel.

Az eseményen lakástextileket, környezetbarát papír termékeket, a mindennapokban hasznosítható darabokat printelünk. A printek során saját tervezésű  pecséteket használunk.

Az események során minden eddigi tapasztalatunkat szeretnénk megosztani veled - röviden átbeszéjük a folyamatokat, ami alapján zajlik az egyéni munka - ehhez bármikor támogatást adunk, ha igényled. Ha a motívumokat tekintve saját ötletet szeretnél megvalósítani, abban is segítünk, de készülünk sablonokkal is.
A workshopokon a környezettel barátságban tevékenykedünk és odafigyelünk egymásra.
A slow design alkotói folyamat során nem a produktum elkészítése a cél, hanem az együttlét, az alkotói szabadság megélése és a tevékenységbe való belefeledkezés (és közben nagyon szép dolgok is megszületnek).
Együttműködünk önkormányzatokkal, közösségi eseményekkel és céges csapatépítőkön is részt veszünk. Egy nagy dobozba beletesszük eddigi tapasztalatainkat, a szükséges alapanyagokat, egy választott tematikát és megosztjuk az alkotás és a sikerélmény - mindenféle előzetes képességektől független - örömét, a létrehozás flow élményét.
Az ünnepekre #haveaslowxmas workshopokkal készülünk, ahol a print készítés mellett környezetbarát ajándékokat is készítünk majd. Figyeld az eseményeinket, Facebook oldalunkon hamarosan érkezünk a részletekkel.

Születésnapokra, lánybúcsúra vagy céges ajánlattal kapcsolatban az office.visu@gmail.com email címen tudsz érdeklődni, ajánlatot kérni.