V I S U W O R K S H O P

FEDEZD FEL A PECSÉT ÉS PRINT KÉSZÍTÉS ÖRÖMÉT VELÜNK!

Sok jó élmény társul az eddigi VISU slowdesign workshopokhoz, nagyon jó találkozások ezek. Jó találkozások a résztvevőkkel és a résztvevők számára is jó találkozás kreatív énjükkel.

MIÉRT ÉRDEMES JELENTKEZNI A VISU SLOWDESIGN WORKSHOPOKRA?

*megmutatunk neked egy egyszerű technikát, amivel saját elképzelésedet is pecsétbe foglalhatod

*a pecsét tervezés és készítés során megszűnik körülötted a világ, belemélyedsz az alkotásba

*az elkészült mintadarabbal printeket is készíthetsz, aminek a segítségével olyan kreatív kapuk nyílnak meg előtted, amikre nem is számítottál és ezt a tudást a mindennapok számos területén is használhatod a későbbiekben

*egy támogató közösségben tölthetsz el néhány órát, ami kizökkent a hétköznapokból

*többen is részt tudtok venni az eseményen, ez a pár óra igazán minőségi kikapcsolódást nyújt majd akár egyedül, akár párban érkeztek

MI TÖRTÉNIK A PECSÉT TERVEZŐ ÉS KÉSZÍTŐ WORKSHOPOKON?

Egy nagy dobozba beletesszük eddigi tapasztalatainkat, a szükséges alapanyagokat, egy választott tematikát és megosztjuk az alkotás és a sikerélmény - mindenféle előzetes képességektől független - örömét, a létrehozás flow élményét.

Röviden átbeszéljük a folyamatokat, ami alapján zajlik az egyéni munka - ehhez bármikor támogatást adunk, ha igényled. Ha a motívumokat tekintve saját ötletet szeretnél megvalósítani, abban is segítünk, de készülünk sablonokkal is.
A workshopokon a környezettel barátságban tevékenykedünk és odafigyelünk egymásra.
A slow design alkotói folyamat során nem a produktum elkészítése a cél, hanem az együttlét, az alkotói szabadság megélése és a tevékenységbe való belefeledkezés (és közben nagyon szép dolgok is megszületnek).
KAPCSOLÓDJUNK
Együttműködünk önkormányzatokkal, és örömmel veszünk részt közösségi eseményeken, születésnapon, lánybúcsún vagy céges rendezvényen - szívesen gondolkodunk új ötletekkel kapcsolatban és egyéni tematikát is összeállítunk az elképzelésed szerint, amihez sablonokkal készülünk elő.
ÍRJ NEKÜNK
Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy belekóstolj a printkészítés világába vagy egyedi eseményhez kapcsolódóan szeretnél árajánlatot kérni írj pár sort nekünk!