A V I S U S L O W D E S I G N V I L Á G A

Enteriőrtervezőként éveken keresztül alakítottam ki barátságos otthonokat, lakásbelsőket, de a tervezések során, idővel közelebb kerültem a grafikai tervezés világához. Rajzaimból pecsétek születtek, a pecsétek lenyomata pedig egyre többféle felületet díszített.

Jelenleg logókat, arculatot tervezek, illetve a pecsét tervezés öröme, szeretete velem maradt. A pecsét és print készítés élményét közösségi workshopokon is ki lehet próbálni, illetve kulturális események off programjain és csapatépítőkön is részt veszek.

A VISU slowdesign oldal tükrözi azt az életszemléletet, ami hozzátartozik a mindennapjaimhoz: igyekszem a környezettel barátságban élni, fontosak számomra az emberi kapcsolatok, a kortárs művészet, a kultúra és az irodalom.

Az egyedül töltött idő fontos szerepet játszik az életemben - a VISU slowdesign darabjai ennek köszönhetően is születtek meg.

A pecsétek lenyomata a mindennapokban használható, egyedi tervezésű környezetbarát termékek felületein jelenik meg, ezek megtalálhatók az online shopban, vagy egyedi tervezéssel is rendelhetők emailben itt: office.visu@gmail.com

Készíts magadnak egy teát, szánj egy kis időt az olvasgatásra és magadra: nézegesd meg a VISU világát - ami tetszik belőle, vidd magaddal.

Alább egy kis útmutató a fejezetekhez:

PECSÉT:

Grafikai tervezéssel készülő személyre szóló pecsétjeink közül válogathatsz.

Ha szeretnél egy saját pecsétet, írj pár sort róla emailben és a grafikáját elkészítjük Neked : office.visu@gmail.com

WORKSHOP

Együttműködünk önkormányzatokkal, közösségi helyszínekkel és céges csapatépítőkön is részt veszünk. Egy nagy dobozba beletesszük eddigi tapasztalatainkat, a szükséges alapanyagokat, egy választott tematikát. Az eseményeken szeretnénk megosztani az alkotás és a sikerélmény - mindenféle előzetes képességektől független - örömét, a létrehozás flow élményét.

Slow design workshoppal kapcsolatos egyedi árajánlatért írj emailt az office.visu@gmail.com címre.

SLOW DESIGN SHOP

Egyedi tervezésű grafikák lenyomatával készülő, a mindennapokban hasznosítható környezetbarát darabok az örömteli mindennapokért.

A készítés során fontosnak tartjuk a folyamatokat úgy alakítani, hogy használatukkal a Föld bolygót is gondolatban megölelgethessük.

*

Jó, hogy földet értél - maradj egy picit a VISU bolygón!

Várlak szeretettel!

Bodó Vera // VISU slowdesign